Ammepude til tvillinger og kolikbørn

Da jeg fik min første dreng havde jeg aldrig hørt om en ammepude. Der gik ikke lang tid før fruen begyndte at snakke løs om at man ikke kunne amme uden en ammepude. Det undrede mig lidt, da jeg aldrig havde hørt om begrebet før, men det er som det er i den typiske moderne familie, hvor kvinden er manden i huset, og jeg blev sendt ud for at finde en ammepude i Babysam.  Jeg kom stolt hjem med et skrummel af en ammepude for de fylder temmelig meget, og min frue var da også ganske tilfreds. End of story… Eller det var det jeg troede i hvert fald!

 

Kolik ammepude

Da vi fik vores anden søn oplevede vi en lidt anden del af det at have små børn. Vi blev introduceret til konceptet kolik – dette var ikke et decideret rart møde, og jeg kan være helt ærlig og indrømme at vi hellere havde været foruden det møde. I hvert fald gik vi i gang med at finde muligheder for at lindre vores barns smerter, og vi fandt en zone terapeut, der virkelig kunne hjælpe, men det ville tage noget tid, og for at være helt ærligt syntes vi det var at helvede, at vores søn skulle igennem flere ugers smerte muligvis måneder. Vi fandt ud af at der eksisterede en kolik ammepude, hvor barnet blev løftet op i en stilling således at indtagelsen af mad og luften blev i maven blev mindre irriterende. Heldigvis gik vores drengs kolik over ret hurtigt, så vi fik aldrig brug for den kolik ammepude.

 

Nu hvor vi er i gang med special produkterne indenfor ammepuder, så vil jeg benytte lejligheden til at sige, at man ikke bare behøves at bruge almindelige ammepuder, hvis man har tvillinger.

 

Tvillinge ammepude

De mennesker i verden der nok har mest brug for ammepude er mødre, der har tvillinger. Underligt nok findes der meget få ammepuder, der er specielt lavet til tvillinger. Vi har naturligvis fundet den, der findes på vores hjemmeside www.legeaben.dk

Speak Your Mind

*