Er aminosyre et naturligt tilskud?

Aminosyre er et produkt der bruges til at give kroppen næring efter træning, det indtages i kroppen efter træning i form af tabletter som blandes i ens shake. Aminosyre bliver optaget meget hurtigere end det lignede produkt proteinpulver. Aminosyre optaget typisk inden for maks 15 minutter efter du har indtaget det, hvorimod at proteinpulver har en reaktionstid på omkring 45-60 minutter efter du har indtaget det. Ved at kombinere de to produkter vil du nå en optimal dækning af behovet for proteiner til kroppen. Aminosyren vil komme med proteiner hurtigt lige efter træning hvor at proteinpulver vil være til mere på langt sigt.

 

Er aminosyre lovligt?

Som det eneste land i hele europa er ren aminosyre ulovligt at købe og sælge i Danmark, så det aminosyre du kender i Danmark er typisk aminosyre baserede på hydrpæyseret protein. Du skal ikke være nervøs for at du kommer til at købe noget ulovligt aminosyre i danmark med mindre du køber det af privatpersoner. Da der er så meget opsyn på kosttilskud, så bliver aminosyre derfor også tjekket om det er lovligt eller ulovligt aminosyre. Så selvom du læser flere steder på nettet hvor at folk fra udlandet bruger rent aminosyre kan du bare bruge det aminosyre der er muligt at købe lovligt i danmark uden at være nervøs for om det virker på samme måde.

 

Så hvis du kigger efter et ekstra tilskud til din træning, så du kan få byggede flere muskler på din krop, så er en blanding af aminosyre og proteinpulver den perfekte blanding til dig.

De optimale blandingsforhold til den perfekte shake der indeholder både proteinpulver og aminosyre tabletter er 30 gram proteinpulver, 60 gram kulhydrater og 2-4 tabletter aminosyre. Du kan også vælge at bruge weight gainer i stedet for både at blande proteinpulver og kulhydrater i. Med weight gainer skal du bare bruge 90 gram af det.

Speak Your Mind

*