Forklaringen om kuren

Min kone  og jeg havde få længe siden indgået en aftale om at starte på et  livsstilskursus, og jeg var efter lang tids overtalen gået med på  hendes ide. Dog kun på en betingelse og det var at vi ikke tog den  samme klasse, så vi kunne ændre vores livsstil uden indblanden fra  den anden, og derfor blive tilden man virkeligt havde lyst til at blive.  Hun godtog mine betingelser og jeg hendes og vi startede derfor på  et livsstilskursus. Min plan var dog ikke at blive ved med at gå til  det livsstilskursus, nej kun i starten og så ville jeg droppe ud, og  hænge ud sammen med mine venner i stedet, samtidigt med at min kone  kunne udvikle sig til det, hun nu engang havde lyst til at udvikle sig  til. Jeg var ganske godt tilfreds med mig selv, så jeg havde ikke den  store lyst et livsstilskursus, og eftersom at jeg ikke kunne forklare  hende dette, måtte jeg jo tage andre midler i brug. Det gik dog ikke  helt efter planen, og det endte med at min kone opdagede at jeg ikke  længere gik til mit livsstilskursus, og hun blev intet mindre end rasende  og sagde at jeg havde forrådt hende på alle tænkelige niveauer.

slankekur
Jeg  bad hende derfor først og fremmest om at slappe lidt af, da det kun var et livsstilskursus, og sagde at jeg ganske enkelt bare ikke havde lyst, og jeg syntes  at hun skulle have respekteret dette i første omgang. Hun kunne godt  se min pointe, fordi hun åbenbart havde lært et eller andet i til  det der livsstilskursus, og jeg slap af sted med ikke længere at gå  til et livsstilskursus. Jeg var lidt rundt på gulvet, da jeg ikke havde  regnet med at hun ville lade mig slippe afsted så let med dette livsstilskursus,  men det gjorde hun altså heldigvis.

Men ganske som jeg tænkte, så  var sagen ikke ovre endnu, for der gik ikke mere end to dage, før hun  spurgte mig, hvornår jeg var klar til at begynde på et nyt livsstilskursus.  Jeg var igen lidt chokeret, men forklarede hende, at jeg troede vi var  blevet enige om at livsstilskursus var hendes ting, og at jeg i stedet  kunne begynde i fitness hvis det gjorde hende glad. Det gjorde det,  og vi fandt en løsning.

Speak Your Mind

*