Forståelse for rygning

 

Jeg har i mange år haft svært ved at forstå hvorfor folk ryger,  og endnu mere hvorfor de ikke bare stopper. Jeg ved selvfølgelig godt  at det er svært, men i forhold til konsekvenserne for rygerne burde  det ikke være så svært igen, og det burde derefter efter min mening,  ikke være noget problem at motivere sig selv.

e cigarette Tænker man over konsekvenserne  for rygning, mener jeg altså at alle burde have været så fornuftige  og være stoppet for længst, og kigger man på de muligheder der er  for at få hjælp til at stoppe i dag er det endnu mere skørt at folk  ikke er stoppet for længe siden. Mange af de muligheder der er til  at hjælpe folk med deres rygestop, burde det ikke være noget problem,  at få stoppet med succes. Der er altså mange hjælpemidler som e cigaret  med e væske, eller hypnotisør. Personligt tror jeg at jeg ville være stoppet  ved hjælp af e cigaret, og så ville jeg have fundet en rigtig god  form for e væske, der kunne have hjulpet mig med et succesrigt stop

Jeg tror jeg ville have valgt en e væske med en frisk smag, som æble  eller den mest solgte champagne smag. Jeg tror det er en lækker følelse  at få en frisk smag ned i kroppen i stedet for den tørre røg, man  får når man ryger smøger. Så hvis jeg selv skulle vælge en e væske  ville jeg altså vælge en frisk smag, måske noget med noget frugt,  eller måske en e væske, med energi smag. Jeg ved blandt andet at man  kan få e væske der smager af red bull, og det kunne jeg også forestille  mig at det ville være en lækker form for e væske at bruge. Men udbuddet  er enormt, så det er bare med at prøve sig frem, til man føler at  man har fundet den rette e væske smag.

Speak Your Mind

*