Fundraising til sportsklubber – Sådan!

De fleste sportsklubber i Danmark har som en fast del af deres aktiviteter, at de skal ud og tjene nogle penge, eller det som vi kalder fundraising.

Fundraising til sportsklubber er vigtigt, da kontingenter i dagens Danmark bare ikke er nok til at dække de ambitioner man har i klubberne. Man vil gerne opnå nogle resultater, så børnene og de andre medlemmer, får selvtillid og ikke mindst, har lyst til at fortsætte med at være medlem i klubben.

For at have så højt et niveau i klubben, så ens hold ikke bare altid får tæsk når man spiller kamp eller er til stævner, kræves der dels gode forhold i klubhuset, godt træningsudstyr og gode oplevelser der styrker sammenholdet. Det sidste er også vigtigt, da et godt sammenhold gør, at man gerne lige ofrer sig de sidste 10% i kampene for sine holdkammerater.

Tjen penge ved at salg af moderne skrabelodder

En metode til at opnå alt dette, er den nye moderne form for skrabelodder som hedder SupportSkrab. Her bestiller man et antal hæfter hjem til klubben, som spillerne så skal sælge rundt omkring. De sælger et eller flere skrab i hæftet til personer i deres netværk: Familie, venner, naboer, kærester, eks-kærester (?) og mange andre.

Når man har skrabet et felt vises der hvad man skal donere til klubben. Det folk skal donere er et beløb på mellem 5 og op til 25 kroner. Det hele er altså vendt lidt på hovedet her, så man skraber ikke for at vinde, men for at undgå at donere det største beløb.

Typisk viser det sig dog, at de personer der skraber de mindste beløb, ofte vælger at skrabe et eller flere ekstra felter, så man på den måde ikke skal have fat i 25 personer for at få solgt hele sit hæfte.

For at motivere folk til at skrabe og dermed donere penge, så får de en gave for hvert felt de har skrabet. Gaven er et ark med rabatkuponer på, så de på den måde kan gå ud og spare sig til de penge de har doneret. De kan faktisk få rabatter på helt op til 500 kr. eller mere, så det er faktisk en god forretning for alle der deltager i denne form for fundraising.

Fundraising med SupportSkrab er super sjovt, nemt og giver hurtigt et stort overskud til klubben eller det enkelte hold der deltager.

 

Speak Your Mind

*