Hvad er miljømæssigt

Nogle gange har jeg hørt, at det er meget miljømæssigt  rigtigt, at vaske op ved brug af opvaskemaskine frem for at vaske op i hånden. Hvad der er miljømæssigt forsvarligt,  synes jeg, er godt at gøre. Og derfor er det naturligvis noget jeg  gerne vil støtte. Hvis man dog bruger for meget vand på at skylle  tingene grundigt af inden de rammer maskinen, så har man ikke nødvendigvis  gjort, hvad der er bedst at gøre.

For så har man ladet al det vand,  som en opvaskemaskine ellers sparer dig for at bruge for meget, løbe  lige direkte ned i afløbet under skylningen af servicen. Så hvis du  skal bruge en opvaskemaskine til en miljømæssig fordel som gør, at  du reducerer dit personlige grønne fodspor til det mindre, så skal  du altså lade krummerne og sovsen sidde på idet du lader maskinen  klare arbejdet for dig.

Dette vil løbende spare dig for arbejde, i  sammenligning med, hvis du skulle stå og skylle alting rent inden du  smed det i din opvaskemaskine. Så på den måde, er det en god huskeregel  som man på samme tid kan bruge til at opføre sig miljøbevidst og  samtidig spare lidt på sin tid og energi i hverdagen.

Speak Your Mind

*