Lider du af gule tænder?

Sådan får du hvide tænder igenI vores del af verden er der meget fokus på vores udseende. Det er super vigtigt for mange mennesker at se godt ud og have et perfekt ydre. Det perfekte ydre består bla. i at man næsten ikke må kunne se at kroppen bliver brugt. Det skal ligne en helt ny og perfekt, ubrugt krop, bare voksen.

Det kan jo selvsagt ikke helt undgås at der kommer lidt skrammer, ridser og andre ældningstegn. Det kan være helt naturligt og nogle ældes med ynde, mens andre måske kommer til at se lidt ældre ud end de egentlig er.

Det kommer så også an på hvilken holdning man har til det. Nogle vil helst have en så naturlig krop som muligt, mens andre gerne vil gøre en masse ud af, stadig at se ung og perfekt ud.

Derfor er der også en del der går til plastickirurg og får rettet øjenbryn, dobbelthager, bryster og mange andre ting, som man ikke lige synes er helt perfekt eller som man gerne vil have kommer til at se ud som de måske gjorde engang.

Det samme gælder vores tænder. Tænderne bliver i næsten alle tilfælde skabt helt hvide. Sådan kan de være mens man er ung. Men efterhånden som vi bliver ældre, kan de blive mere og mere slidt. Typisk vil der komme en gul farve frem.

Dette skyldes mange ting. Både alm. slid på tænderne, men også rygning og kaffe f.eks. kan farve tænderne gule. Det er der mange der ikke synes er særlig kønt og det ønsker de derfor at gøre noget ved. Men almindelig tandbørstning kan ikke komme helt i bund. Det fjerner kun det løse, men dette er en misfarvning af tænderne, som kan være svær at slippe af med.

Tidligere kunne man gå til tandlægen som så kunne blege tænderne med nogle skrappe midler. Først ville tandlægen måske prøve en rensning, men det er ofte ikke nok. Du kan faktisk stadig få tandlægen til at udføre denne blegning, men det koster altså ofte ret meget.

I stedet er der udviklet nogle produkter, som du kan bestille hjem, og så udføre tandblegningen derhjemme. Her får du en skinne og noget gel som du smører på, og så skal du sidde med skinnen på tænderne noget tid. Den går så ind og løsner denne misfarvning af tænderne op, så du igen kan få hvide tænder.

På denne side, kan du læse meget mere om tandblegning og også finde de produkter og priser du har brug for, hvis du vil blege dine tænder og få din ungdoms flotte tandpasta-smil tilbage igen.

Speak Your Mind

*