Min onkel lavede en prototype med sin 3d printer

 

I dette meget personlige blog indlæg vil jeg komme  nærmere ind på hvordan min onkel har formået at lave en prototype  af et scotte pillefyr(http://q-pro.dk/pillefyr-stoker.htm)  kun ved hjælp af hans meget advancerede 3d printer, som han desuden  er ekstremet engageret i, og nok det man kalder en dedikeret ”3d printer  nørd”.

De færreste ved at min onkel faktisk tjenere næsten  et seks cifret beløb ved at sælge dele han laver via sin 3d printer,  og det er færre der ved at han faktisk har lavet en prototype af et  scotte pillefyr ved hjælp af sin 3d printer. Han er en kæmpe nørd  nå det kommer til lige netop det med 3d printere, og der er ingen  tvivl om at han virkelig har erfaring og evner indenfor lige netop dette.  Det der er så fedt ved det, er at han formår at printe en prototype  i 3d af et pillefyr, jeg mener virkelig et kæmpe mæssigt pillefyr.pillefyr  Der har jeg eller andre mennesker aldrig nogensinde set før, og det  viser blot hvilket potentialle dette kan have. Personligt ville jeg  nok sørge for at have en 3D printer, som kunne lave ting, som jeg så  kunne sælge videre, dog er dette nok med stor sandsynlighed kun et  drømme scenarie, som nok aldrig vil komme til virkelig. Personligt  vil jeg anbefale at man selv anskaffer sig en 3D printer, hvis man er  imporneret af det jeg skrev ovenover, er man ikke imporneret, så  er man nok sådan en type som sidder i sin stue og ryger cigar foran  sit scotte pillefyr, også kan det egentlig være lidt ligemeget  med at læse med her, for jeg kommer altså kun til at omtale og  skrive lidt om 3d printere.

I overstående afsnit kom jeg altså nærmere  ind på at min onkel kan lave en masse forskellige ting med sin  3d printer, og en af disse ting var jo en kopi af et scotte pillefyr,  men årsagen til dette er også at han jo har en ekstremt effektiv  3d printer, nok en af de dyreste på markedet.

Comments

  1. Det lyder da godt nok spændende.

    Kunne man måske få lov at se et billede af 3D printeren?

Speak Your Mind

*