Print trådløst fra sofaen

Kender du det med at du sidder inde i stuen med din bærbare og lige skal have styr på din lønseddel, ordne bankpapirer eller noget med ungernes skole. Du vil så gerne lige printe det du kigger på, så du kan holde styr på det. Men det kan du så ikke lige, fordi printeren står jo inde på kontoret og er tilsluttet den stationære computer der står derinde.

Nu kan du så gemme det dokument du har gang i, gemme det på en USB nøgle eller sende i en email til dig selv. Herefter kan du rejse dig, gå ind og starte den stationære… lave en kop kaffe mens du venter på at den starter op… og nu kan du så gå ind i mail programmet eller sætte USB nøglen i. Hente dokumentet ind og så kan du trykke på print.

Kender du det? Det tager tid, er forholdsvist besværligt og det er ikke altid man lige gider gøre det.

Tænk hvis der fandtes en løsning, så man bare kunne trykke på print fra den computer du nu sidder med og så gik printeren ellers bare i gang med at printe. Ved du hvad? Det gør der.

Du kan købe en såkaldt trådløs printer. Denne printer logger simpelthen på dit WIFI netværk i derhjemme og så kan alle computere se og udskrive på denne printer. Dét er da smart.

En trådløs printer kan du derfor placere hvor det er mest hensigtsmæssigt, da den ikke skal være koblet til en bestemt computer. Du kan så stille den i gangen, inde i et skab eller hvorend du ønsker. Alle hjemmets computere kan herefter tilgå den.

I øvrigt er den ikke låst til kun at kunne printe fra computere. Du kan også sagtens printe fra både iPhones, iPads og alle mulige andre enheder som du kan printe fra.

Her kan du læse meget mere om trådløse printere.

Speak Your Mind

*